• 0853036787
 • contact@stichtingzebrasvooruit.nl
 • Prof. J.H. Bavincklaan 7, Amstelveen
 • Partner ASV Blauw-Wit
 • Doneer nu
 • 0853036787
 • contact@stichtingzebrasvooruit.nl
 • Prof. J.H. Bavincklaan 7, Amstelveen
 • Partner ASV Blauw-Wit
 • Doneer nu

Onze missie

De stichting heeft ten doel:

 • Het faciliteren van de middelen én het creëren van mogelijkheden voor financieel hulpbehoevende jongens en meisjes, opdat zij kunnen deelnemen aan de activiteiten van voetbalvereniging ASV Blauw-Wit en namens ASV Blauw-Wit kunnen deelnemen aan de KNVB competities;
 • Het faciliteren van de middelen en goederen ten behoeve van de ASV Blauw-Wit jeugdelftallen met als doel een positieve ontwikkeling van de jeugdelftallen zoveel mogelijk te waarborgen;
 • Organiseren van uiteenlopende projecten en activiteiten voor de jeugd uit Amsterdam Nieuw-West op locatie bij ASV Blauw Wit;
 • Een actieve bijdrage leveren aan een gezonde en een gelukkige samenleving -geïnspireerd door de voetbalsport- voor de jeugd uit Amsterdam Nieuw-West;
 • Het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

"Sport leidt tot nieuwe vriendschappen, houdt de leden actief en gezond en creëert een gevoel van samenhorigheid."

De bestuursleden hebben allen binding met ASV Blauw-Wit en sinds de start van hun lidmaatschap veel energie gestoken in de wederopbouw van de vereniging. De oprichting van Stichting Zebra's Vooruit is hierin een mooie volgende stap.

Jill Kruik

Mijn naam is Jill Kruik, een Amsterdamse met een hart voor sport en het verenigingsleven. Opgegroeid in Nieuw Sloten en momenteel woonachtig in het gezellige Amsterdam Osdorp. Sport is altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest, vooral handbal, waar ik jarenlang met veel plezier aan heb deelgenomen. Hierdoor ben ik bekend geworden met de waarde van Sportiviteit en het onderdeel zijn van een vereniging

Via mijn twee zoons, die nu 8 en 12 jaar oud zijn, raakte ik betrokken bij het voetbal. Ze zijn beide fervente spelers bij ASV Blauw-Wit en ik sta met trots en enthousiasme langs de zijlijn als hun trouwe supporter. Drie jaar geleden zijn ze bij ASV Blauw-Wit begonnen, een vereniging die ik zelf nog kende uit mijn verleden. Wat mij meteen opviel, was de ongekende betrokkenheid, saamhorigheid en vastberadenheid om er iets prachtigs van te maken. In de afgelopen periode zijn er veel nieuwe jeugdleden bijgekomen, en ik zie nu dagelijks hoe diverse teams met veel plezier samenspelen op de velden van ASV Blauw-Wit.

Naast mijn rol als supporter sta ik doordeweeks als HR-Manager klaar bij een internationaal IT-bedrijf. Het verenigingsleven heeft mij de afgelopen jaren laten zien hoe belangrijk sportiviteit en gemeenschapszin zijn. Sport leidt tot nieuwe vriendschappen, houdt de leden actief en gezond en creëert een gevoel van samenhorigheid. Maar het allerbelangrijkste is het plezier dat alle leden, jong en oud, zowel op als naast het veld ervaren. Dit is wat een vereniging zo ontzettend mooi en belangrijk maakt.

Ik zet mij met volle overtuiging in voor de stichting "Zebra's Vooruit." Het plezier dat sport brengt, gun ik elk kind. Helaas is bekend dat veel kinderen in Amsterdam West niet kunnen sporten vanwege een mindere financiële thuissituatie. Door de stichting te steunen, willen wij ervoor zorgen dat we een aantal en hopelijk zelfs een groot aantal kinderen uit deze groep het plezier van sport kunnen bieden.

Jan-Willem van Harten

Mijn naam is Jan Willem van Harten en woon samen met mijn partner Annemieke en 4 kinderen ( Annick 15, Feliene 13, Willem 11 en Vera 11 ) in Nieuw-Sloten Amsterdam.

Naast mijn aannemers bedrijf stop ik veel vrije tijd in de sporten van de kinderen. Willem en Vera ( tweeling ) spelen allebei sinds een ruim jaar nu bij ASV Blauw-Wit samen in de JO11-1 en aankomend seizoen in de JO12-1. Daarvoor hebben ze 5 jaar samen bij SV Buitenveldert gespeeld.

Toen wij bij ASV Blauw-Wit kwamen was het gevoel zo fijn en goed dat ik als vader mij heb aangemeld als vrijwilliger en mij vooral gericht heb op het opknappen van de kantine.

Samen met een enthousiaste groep vrijwillers en harde werkers maken we de club nu weer zoals hij zo lang is geweest maar vooral een plek waar kinderen zich veilig en vrij voelen en graag naar toe komen.

Danny Kraaij

Mijn naam is Danny Kraaij en ik ben 38 jaar jong. Ik woon in Amsterdam-West (300 meter bij ASV Blauw-Wit vandaan) samen met mijn vrouw en 2 prachtige kinderen van 12 en 7 jaar oud.

Ik werk al 15 jaar bij de overheid als gevangenis bewaarder waar ik de gedetineerden bewaak en begeleid waar nodig. Daarbij vervul ik ook de rol als IBT-er (interne bijstandsteam).

Ik voetbal zelf bij ASV Blauw-Wit in de 35+-1 team, daarnaast train en begeleid ik ook de onder de 13-1 van ASV Blauw-Wit. Dit doe ik met heel veel passie en plezier..

Mijn binding met de club is aardig groot. Ik sta te popelen om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van hulpbehoevende jongeren uit Amsterdam Nieuw-West en daarnaast de jeugd van ASV Blauw Wit naar een hoger plan te tillen.

Said Bentohami

Het is me een waar genoegen om deel te kunnen maken van het team dat zich in gaat zetten zetten voor hulpbehoevende jongeren uit Amsterdam Nieuw-West én de ontwikkeling van de jeugd van ASV Blauw-Wit. Hierin wil ik me met name richten op het ondersteunen en begeleiden van jongeren die extra aandacht en zorg nodig hebben.

Als bestuurslid ben ik vastberaden om een positieve impact te maken op het leven van deze jongeren. Aan de hand van een onuitputtelijke bron van vriendelijkheid, creativiteit en slimheid bij mijn medebestuurders, ben ik altijd op zoek naar innovatieve manieren om de hulpbehoevende jongeren te helpen en hun talenten te stimuleren.

Met een scherp oog voor de behoeften van de jongeren en een diepgaand besef van de uitdagingen waarmee zij geconfronteerd worden, zal ik proberen de jongeren te inspireren en te motiveren. Te allen tijde ben ik een voorvechter voor gelijke kansen en zet ik me in om een veilige en ondersteunende omgeving te creëren waarin jongeren kunnen groeien, bloeien en hun volledige potentieel kunnen bereiken.

Als bestuurslid van deze fantastische stichting zal ik er alles aan doen om een waardevolle aanwinst voor het team te zijn en een bron van hoop en inspiratie voor de jongeren.